Her Yerde Kar Var - Nilüfer - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Her Yerde Kar Var - Nilüfer

Am                A7                Dm 
Her yerde kar var kalbim senin bu gece
              E7                  Am
Her yerde kar var kalbim serin bu gece
A7         Dm                      Am
Belki gelirsin sen bakarken pencereden
                B7  E7           Am
Gözler yalniz özler karda senden izler

                 Dm                   Am
Yürümek karda zordur gelirsen bak aik budur
               B7    E7             Am
Dönsen köieden iöyle iarki söylerim ben de
Dm     Am     E  Am    A7    Dm     Am      E     Am
La lalala   la lala   la lala  hm hm hmhm   hm hmhm  hm hmhm

Yaima kar dur artik bak buz oldu kalbim

Her iey senin elinde koi belki gelirsin
Am       A7    Dm               Am
Gözyaiim dur düime gelmeyecek düiünme
    E          Am
Kes ailamayi artik bak oldu bana yazik
      Dm                 Am
Karda zordur yürümek anladim gelmeyecek
      E               Am
Dünya oldu bana dar neden yaidin söyle kar
      E             Am
Dünya oldu bana dar bak ne yaptin bana kar

Söyleyen : Nilüfer, Yaiar, Ajda Pekkan, Adamo - Bu gitar akoru 2470 kez okundu

Nilüfer şarkıları

+ Aik Kitabi
+ Ailiyorum Yine
+ Ayrilanlar için
+ Baiima Gelenler
+ Bir Mevsim Ariyorum
+ Boi Sokak
+ Boi Vermiiim Dünyaya
+ Böyle Ayrilik Olmaz
+ Caddelerde Rüzgar
+ Çok Uzaklarda
+ Dönsen Bile
+ Erkekler Ailamaz
+ Haram Geceler
+ Hasret Çiiliklari
+ Her Yerde Kar Var
+ Hoiuna Gider Mi
+ ispanyol Meyhanesi
+ Kavak Yelleri
+ Kim Arar
+ Namussuz Akiamlar
+ Seni Beklerim Öptüiün Yerde (El Cordobes)
+ Sensiz Yillarda
+ Tek Baiina
+ Yaimur
+ Yine Yeni Yeniden Sev
+ Yolcu Yolunda Gerek

+ Zor ( 47425 )
+ Damla Damla ( 46601 )
+ Söz Vermiitin ( 46105 )
+ Ankara ( 45845 )
+ Git ( 41730 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41071 )