Dönsen Bile - Nilüfer - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Dönsen Bile - Nilüfer

Dm   Bb  Am      C                Dm
Askindan paramparca bir kalbi tasiyorum
Bb          C        Dm         C Bb Am
Gittigin gunden beri sanma ki yasiyorum
Dm   Bb   Am  C              Dm
Seni bana sorana haberim yok diyorum
Bb    C              Dm         C Bb Am
Simdi nerde kimlesin bilmek istemiyorum

Dm          Bb          C          Bb         )    )
Donsen bile donsen bile bulamazsin beni bende )    )
                     C            Bb     Am   ) x2 )   A
Araya ayrilik girmis sen nerdesin ben nerde   )    )

Dm   Bb Am      C                     Dm
Gozlerimden hayalin yagmur yagmur geciyor
Bb           C        Dm          C Bb Am
Simdi bensiz gunlerin soyle nasil geciyor

Tekrar A

Söyleyen : Nilüfer - Bu gitar akoru 1917 kez okundu

Nilüfer şarkıları

+ Aik Kitabi
+ Ailiyorum Yine
+ Ayrilanlar için
+ Baiima Gelenler
+ Bir Mevsim Ariyorum
+ Boi Sokak
+ Boi Vermiiim Dünyaya
+ Böyle Ayrilik Olmaz
+ Caddelerde Rüzgar
+ Çok Uzaklarda
+ Dönsen Bile
+ Erkekler Ailamaz
+ Haram Geceler
+ Hasret Çiiliklari
+ Her Yerde Kar Var
+ Hoiuna Gider Mi
+ ispanyol Meyhanesi
+ Kavak Yelleri
+ Kim Arar
+ Namussuz Akiamlar
+ Seni Beklerim Öptüiün Yerde (El Cordobes)
+ Sensiz Yillarda
+ Tek Baiina
+ Yaimur
+ Yine Yeni Yeniden Sev
+ Yolcu Yolunda Gerek

+ Çareler Çaresiz ( 81120 )
+ Bu Kez Anladim ( 66120 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 48915 )
+ Zor ( 46981 )
+ Damla Damla ( 45982 )
+ Söz Vermiitin ( 45619 )
+ Ankara ( 45346 )
+ Git ( 41274 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40504 )