Bir Mevsim Ariyorum - Nilüfer - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Bir Mevsim Ariyorum - Nilüfer

Em            Am      C         Em
Bir mevsim ariyorum, güneiin kucaiinda
Em           B7                   Em
Meltemleri dinlesin, gülleri dökülmesin
             Am        C              Em
Bir mevsim ariyorum, bulsam iu genç yaiimda
Em            B7                   Em
Günleri eksilmesin, aiklari hiç bitmesin

Em                              B7
Sevgilim seninle, bir ömür hep yan yana
Am                       C    B7             Em
Her mevsim her yerde, olalim dört mevsim boyunca
Em                            B7
Sevgilim seninle, yaimurda rüzgarlarda
Am                    C      B7      Em
Yillarca mevsimsiz yaianir beraber olunca

Em            Am         C          Em
Bir mevsim ariyorum, yeiilden daha yeiil
Em          B7                     Em
Sararmasin solmasin, varsin ismi olmasin
Em            Am       C             Em
Bir mevsim ariyorum, bulsam iu genç yaiimda
Em         B7                       Em
Günleri eksilmesin, aiklari hiç bitmesin

Söyleyen : Nilüfer - Bu gitar akoru 1898 kez okundu

Nilüfer şarkıları

+ Aik Kitabi
+ Ailiyorum Yine
+ Ayrilanlar için
+ Baiima Gelenler
+ Bir Mevsim Ariyorum
+ Boi Sokak
+ Boi Vermiiim Dünyaya
+ Böyle Ayrilik Olmaz
+ Caddelerde Rüzgar
+ Çok Uzaklarda
+ Dönsen Bile
+ Erkekler Ailamaz
+ Haram Geceler
+ Hasret Çiiliklari
+ Her Yerde Kar Var
+ Hoiuna Gider Mi
+ ispanyol Meyhanesi
+ Kavak Yelleri
+ Kim Arar
+ Namussuz Akiamlar
+ Seni Beklerim Öptüiün Yerde (El Cordobes)
+ Sensiz Yillarda
+ Tek Baiina
+ Yaimur
+ Yine Yeni Yeniden Sev
+ Yolcu Yolunda Gerek

+ Çareler Çaresiz ( 81609 )
+ Bu Kez Anladim ( 66482 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52414 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49307 )
+ Zor ( 47336 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40946 )