Ayrilanlar için - Nilüfer - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Ayrilanlar için - Nilüfer

Am             G        Am
Yollarimiz burada ayriliyor
  G                     Am
Artik birbirimize iki yabanciyiz 
     Em
Ne kadar aci olsa
     F
Ne kadar güç olsa
Dm                         E
Her seyi evet her seyi unutmaliyiz

Am                       G                 )
Hiç yasamamiscasina, hiç sevmemiscesine    )
      Am    E           Am           Am A7 )
Unutursun o günlerimizi gecelerimizi       ) 2
     Dm        Am     E             Am     )
0 günlerce gecelerce   sevismelerimizi     )

Am               G        Am
Her kederin tesellisi bulunur
  G                       Am
Insan ne kadar sevse unutabilir
      Em
Mevsimler gelir geçer
           F
Yillar geçer
Dm                   E
Sen de unutursun bir gün gelir

Am                     G                          )
Her seyi evet herseyi, herseyi unutabilirsin      )
        Am     E            Am            Am A7   )
Hatta bütün yazdiklarimi,   satir satirina        )
     Dm        Am   E                     Am A7   ) 3
Kalirsa da içimde    bir derin sizi kalir         )
     Dm        Am   E                 Am   Dm  Am )
Kalirsa da içimde    bir derin sizi kali----i--r  )

Söyleyen : Nilüfer, Timur Selçuk - Bu gitar akoru 1699 kez okundu

Nilüfer şarkıları

+ Aik Kitabi
+ Ailiyorum Yine
+ Ayrilanlar için
+ Baiima Gelenler
+ Bir Mevsim Ariyorum
+ Boi Sokak
+ Boi Vermiiim Dünyaya
+ Böyle Ayrilik Olmaz
+ Caddelerde Rüzgar
+ Çok Uzaklarda
+ Dönsen Bile
+ Erkekler Ailamaz
+ Haram Geceler
+ Hasret Çiiliklari
+ Her Yerde Kar Var
+ Hoiuna Gider Mi
+ ispanyol Meyhanesi
+ Kavak Yelleri
+ Kim Arar
+ Namussuz Akiamlar
+ Seni Beklerim Öptüiün Yerde (El Cordobes)
+ Sensiz Yillarda
+ Tek Baiina
+ Yaimur
+ Yine Yeni Yeniden Sev
+ Yolcu Yolunda Gerek