Aik Kitabi - Nilüfer - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Aik Kitabi - Nilüfer

Cm               Gm       Cm
Ne olur söyleyin sevenler bana
Gm               G#      Cm
Ayrilmak kanunmu aik kitabinda
Cm             Gm         Cm
El ele tutuiup gülmeden daha
Bb           G#     Bb         Gm
Terk etmek kanun mu aik kitabinda

Gm    Cm  G#      Gm
Ümitlerim kirildi bitti
Gm     Cm  G#      Gm
Hayallerim yikildi gitti
Gm      Bb   G#     Gm
Bu dert beni benden etti
Cm     G#     Bb          G# Gm
Sevdim sevdim bak ne hale geldim

Cm                Gm      Cm
Her seven sonunda düiüyor derde
Gm               G#     Cm
Bu aik kitabinin yazani nerde
Cm              Gm          Cm
Bir aiik inandi çok sevdi diye
Bb           G#     Bb         Gm
Terk etmek kanun mu aik kitabinda

Söyleyen : Nilüfer, Coikun Sabah, Çilgin Sedat - Bu gitar akoru 2902 kez okundu

Nilüfer şarkıları

+ Aik Kitabi
+ Ailiyorum Yine
+ Ayrilanlar için
+ Baiima Gelenler
+ Bir Mevsim Ariyorum
+ Boi Sokak
+ Boi Vermiiim Dünyaya
+ Böyle Ayrilik Olmaz
+ Caddelerde Rüzgar
+ Çok Uzaklarda
+ Dönsen Bile
+ Erkekler Ailamaz
+ Haram Geceler
+ Hasret Çiiliklari
+ Her Yerde Kar Var
+ Hoiuna Gider Mi
+ ispanyol Meyhanesi
+ Kavak Yelleri
+ Kim Arar
+ Namussuz Akiamlar
+ Seni Beklerim Öptüiün Yerde (El Cordobes)
+ Sensiz Yillarda
+ Tek Baiina
+ Yaimur
+ Yine Yeni Yeniden Sev
+ Yolcu Yolunda Gerek