Yillar - Nilgül - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Yillar - Nilgül

Am          Bb       Am
Ne de çabuk geldi geçti
Am          Bb       Am
Göz açtim ki her iey eski

Dm      C           Bb
Zaman akti bir su gibi
Bb        Gm       A
Saramadim seni yillar
Bb        Gm       A
Tutamadim seni yillar

A
Yillar...
Gm         A    Gm      A
Hayin yillar zalim yillar
Bb     C      Bb        A
Mazide yillanmii hatiralar

A
Yillar ...
Gm         A    Gm      A
Hayin yillar zalim yillar
Bb     C      Bb        A
Boynu bükük kaldi  hatiralar

Dm         C       Bb         Am
Her derdin dermani oldun ya sonra
Bb      Gm            A
Dermani yok dertli yillar

Dm         C       Bb         Am
Her derdin dermani oldun ya sonra
Bb      Gm            A
Dermani yok  zalim yillar

Am         Bb    Am
Sana gitme diyemedim
Am        Bb     Am
Gururumu  ezdirmedim

Dm      C           Bb
Sensiz geçen günlerimin
Bb    Gm            A
Hesabini versin yillar
Bb    Gm            A
Hesabini versin yillar

Söyleyen : Nilgül - Bu gitar akoru 1768 kez okundu

Nilgül şarkıları

+ Arabesk Günler
+ Güller Soldu
+ Kara Sevda
+ Yan Kalbim Yan
+ Yillar

+ Ankara ( 45907 )