Yan Kalbim Yan - Nilgül - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Yan Kalbim Yan - Nilgül

Dm            Cm          Gm
Yazilan kadarini yaiar insan
Dm       Cm            Gm
Ne eksik ne de fazla inan
Gm              Cm      Dm     
Bazen kariiirda hayalle sevda
Cm       Dm   Cm    Gm
Yalansin oysa gecer zaman

  Gm  Cm         Eb    Cm             >
  Yan kalbim yan giden unutulur       >          
  Dm       Cm                         >  
  Sen sana yan                        > N
  Gm  Cm         Eb      Cm           >   
  Sus kalbim sus nasibin yok          >
  Dm    Cm                            >  
  Senin aiktan                        > 

Dm            Cm          Gm
Görünen kadarini yaiar insan
Dm       Cm            Gm
Ne eksik ne de fazla inan
Gm              Cm      Dm     
Bazen kariiirda hayalle sevda
Cm       Dm   Cm    Gm
Yalansin oysa gecer zaman 

       --N--

Söyleyen : Nilgül - Bu gitar akoru 1450 kez okundu

Nilgül şarkıları

+ Arabesk Günler
+ Güller Soldu
+ Kara Sevda
+ Yan Kalbim Yan
+ Yillar

+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40509 )