Neyin Var Bugün - Nil Karaibrahimgil - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Neyin Var Bugün - Nil Karaibrahimgil

Am          Em
Dedim senin neyin var bugün
Am          Em
Hiç yemedin gülmüyor yüzün
Am          Em
Dedi benim yok bir ieyim
F           E
Yokmui gibi hiçbirieyim

Am             Em
Dedim bu deiil normal halin
Am         Em
Bu duruiun fazla narin
Am         Em
Dedi yok dedim yok bir ieyim
F           E
Yokmui gibi hiçbirieyim

Dm          Am
Herieyimsin dedim ona
Dm            Am
Ben birieyler buliym sana
Dm         Am
Olurum ben senin ieyin
F          E
Olur musun herbirieyim

Am          Em
Neden sesin çikmiyor bugün
Am          Em
Hiç nefesin gelmiyor bugün
Am          Em
Dedi benim yok bir ieyim
F           E
Yokmui gibi hiçbirieyim

Am          Em
Dedim kesin küstün bana
Am           Em
Kesin biriey yaptim sana
Am           Em
Dedi benim yok bir ieyim
F           E
Yokmui gibi hiçbirieyim
Nakarat

Söyleyen : Nil Karaibrahimgil - Bu gitar akoru 1879 kez okundu

Nil Karaibrahimgil şarkıları

+ Akbaba
+ Ben Aptal Miyimi
+ Bencil
+ Bu Mudur
+ Çocuk Da Yaparim Kariyer De
+ Erkekler Yüzünden
+ Evlenmem Gerek
+ Extra Large
+ Gitme Yoksa
+ Havuz Problemi
+ Kek
+ Madonna Olacakmii
+ Meyva Tabaii
+ Neyin Var Bugün
+ Organize iiler Bunlar
+ Orkid Reklam Müziii
+ Rüzgar
+ Senin O Gözlerin Var Ya
+ Yai On Sekiz