Meyva Tabaii - Nil Karaibrahimgil - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Meyva Tabaii - Nil Karaibrahimgil

Am          (f)
Çekirdeksiz kabuksuz
Am            (f)
Bir üzüm kadar yalnizim
F                     E
Hiçbir dali tutamadim safsizim
Dm                        Am
Birkaç güzel fikir buldum ama elden çikardim
E                    Am
inanirsam insafsizim tatsizim
Am        (f)
Kasa kasa toplanmii
Am       (f)
Turuncuya boyanmii
F                      E
Portakallar kadar sikildim
Dm                     Am
Birkaç güzel anim oldu ama elden çikardim
E                       Am
Ben yaiarken insafsizim tatsizim
Am         (f)
Erik kadar aiksizim
Am         (f)
Dutlar kadar iansizim
F                       E
Çikarsa biri kiraz gibi ansizin
Dm                        Am
Birkaç güzel erkek buldum ama elden çikardim
E                      Am
Ben aiikken insafsizim tatsizim

Söyleyen : Nil Karaibrahimgil - Bu gitar akoru 1593 kez okundu

Nil Karaibrahimgil şarkıları

+ Akbaba
+ Ben Aptal Miyimi
+ Bencil
+ Bu Mudur
+ Çocuk Da Yaparim Kariyer De
+ Erkekler Yüzünden
+ Evlenmem Gerek
+ Extra Large
+ Gitme Yoksa
+ Havuz Problemi
+ Kek
+ Madonna Olacakmii
+ Meyva Tabaii
+ Neyin Var Bugün
+ Organize iiler Bunlar
+ Orkid Reklam Müziii
+ Rüzgar
+ Senin O Gözlerin Var Ya
+ Yai On Sekiz

+ Caddelerde Rüzgar ( 49369 )
+ Zor ( 47370 )
+ Damla Damla ( 46533 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41008 )