Gitme Yoksa - Nil Karaibrahimgil - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Gitme Yoksa - Nil Karaibrahimgil

Am                       Dm
Gitme yoksa içerim bütün uyku haplarini
G                   C
Sonra kariitirirsin ruh kitaplarini
Am                          Dm
Bi mektup yazarim, 'Hep seni sevdim'le biten
G                            C             E
Sonra artik hesap et bi daha olur mu hiç neieni

Am                       Dm
Gitme yoksa atlarim en yakin köprüden
G                        C
Hafizaya gerek yok, bu olur tek hadisen
Am                           Dm
Gitme yoksa katlederim bizim yan komiulari
G                         C          E
Sonra polise derim; 'öldürmüi masumlari'

Dm           
Gitme dünyam dönsün dönsün
Am
Dünyam dönsün dönsün
E
Ben hiç kimse ölsün mölsün 
Am
istemem (istemem)

Dm           
Gitme dünyam dönsün dönsün
Am
Dünyam dönsün dönsün
E
Ben hiç kimse ölsün mölsün 
Am
istemem (istemem)

Am                          Dm
Gitme yoksa düier yolum kiralik katillere
G                      C
Sonra vurup durursun issiz sahillere
Am                       Dm
Gitme yoksa adim geçer akiam haberlerinde
G                       C            E   
Gitgide yailanirsin bi akil hastanesinde

Dm           
Gitme dünyam dönsün dönsün
Am
Dünyam dönsün dönsün
E
Ben hiç kimse ölsün mölsün 
Am
istemem (istemem)

Dm           
Gitme dünyam dönsün dönsün
Am
Dünyam dönsün dönsün
E
Ben hiç kimse ölsün mölsün 
Am
istemem (istemem)

Söyleyen : Nil Karaibrahimgil - Bu gitar akoru 4318 kez okundu

Nil Karaibrahimgil şarkıları

+ Akbaba
+ Ben Aptal Miyimi
+ Bencil
+ Bu Mudur
+ Çocuk Da Yaparim Kariyer De
+ Erkekler Yüzünden
+ Evlenmem Gerek
+ Extra Large
+ Gitme Yoksa
+ Havuz Problemi
+ Kek
+ Madonna Olacakmii
+ Meyva Tabaii
+ Neyin Var Bugün
+ Organize iiler Bunlar
+ Orkid Reklam Müziii
+ Rüzgar
+ Senin O Gözlerin Var Ya
+ Yai On Sekiz

+ Söz Vermiitin ( 46226 )