Ben Aptal Miyimi - Nil Karaibrahimgil - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Ben Aptal Miyimi - Nil Karaibrahimgil

Am
Yemem ben artik bunlari
E
Terz yüz ettim hayatimi

Dm        G
Dedim yak lambalarini
         Dm
Oyna sen de zarlarini
E
Birak baikalarini
F         Am
Ben aptal miyimi

Dm    G
iiime gelmeyince hep
        Dm
Hayatin kendisi sebep
E
Sen onca firsati tep
F         Am
Ben aptal miyimi

Am
Aikin iudur sözlük anlami:
E
Ariyorsun sen belani

Dm        G
Ben miyim hapse tiktiiimi
         Dm
Neden suçlu kilikliyimi
E
Söyle gardiyanim
F         Am
Çok yatar miyimi
F         Am
Ben aptal miyimi

Am
Niye sordum sorularii
E
Biliyordum cevaplari

Dm         G
Gel hergün ayni ieyi yap
           Dm
Git hergün ayni yola sap
E
Sonra gelince hesap
F            Am
Ben manyak miyimi

Dm            G
Unuttum mu ben kendimii
         Dm
Kuruttum mu günlerimii
E
Biriktirdim dünleri
F         Am
Ben aptal miyimi

Söyleyen : Nil Karaibrahimgil - Bu gitar akoru 3677 kez okundu

Nil Karaibrahimgil şarkıları

+ Akbaba
+ Ben Aptal Miyimi
+ Bencil
+ Bu Mudur
+ Çocuk Da Yaparim Kariyer De
+ Erkekler Yüzünden
+ Evlenmem Gerek
+ Extra Large
+ Gitme Yoksa
+ Havuz Problemi
+ Kek
+ Madonna Olacakmii
+ Meyva Tabaii
+ Neyin Var Bugün
+ Organize iiler Bunlar
+ Orkid Reklam Müziii
+ Rüzgar
+ Senin O Gözlerin Var Ya
+ Yai On Sekiz

+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52340 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49218 )
+ Zor ( 47262 )
+ Damla Damla ( 46362 )
+ Söz Vermiitin ( 45942 )
+ Ankara ( 45655 )
+ Git ( 41560 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40834 )