Zor - Nev - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Zor - Nev

Am     Dm               G     C
Biliyorum duymak istediklerin bunlar deiildi
F          Dm               E       Am
O yüzden zafer saymiitin zamansiz gidiiini
Am     Dm               G          C
Öyle ya sen ondokuzunda koca bir kadindin
F            Dm               E         Am
Oysa ben seni tüm yalanlardan daha çok seviyordum

Am-Dm G           C
  Zor,zor kadere emanet ettim seni              )
                                                )
F          Dm          E         Am             )
Sen benim kördüiümüm tutamadiiim gözyaiim       )
                                                )NAKARAT
Am-Dm G            C                            )
  Zor,zor bir  daha daha da güvenmek            )
                                                )           
F           Dm         E          Am            )
Bana düien kabullenmek zor da olsa dönüp gitmek )

Am     Dm              G           C
Bir gün gelir de bir an çokca zamanlardan sonra
F         Dm         E       Am
Geri dönüp baktiiinda bilmem anlar misin
Am     Dm             G          C
O senin bir aninin benim ömrüm olduiunu
F        Dm        E             Am
Ne çok sevildiiini artik çok geç olduiunu

NAKARAT

*

Söyleyen : Nev - Bu gitar akoru 46887 kez okundu

Nev şarkıları

+ -herieye Raimen-
+ Bazen
+ Benmiiim
+ Efkarliyim
+ Herieye Raimen
+ Küçük Kiz
+ Kör Kuyular
+ Mavi
+ Meier
+ Mühürlü Kaderim
+ Mühütlü Kaderim
+ Nereye
+ Sen Gibi
+ Susma
+ Sükut-u Hayal

+ Çareler Çaresiz ( 81034 )
+ Bu Kez Anladim ( 66045 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52013 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 48841 )
+ Zor ( 46888 )
+ Damla Damla ( 45868 )
+ Söz Vermiitin ( 45523 )
+ Ankara ( 45255 )
+ Git ( 41200 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40394 )