Mühütlü Kaderim - Nev - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Mühütlü Kaderim - Nev

G#             G       G#            G
Böyle mi geçer bu rüya çok mu sevdin kederleri
Fm            Cm        G#            G
Hangi günahin bedelisin sen mühürlü kaderim
Fm               Cm       G#                 G
Hep mi cefa gördüiün reva yok mu sende hiç vefa  )x2

G#              G
Mühürlü kaderim ben gibi erir misin
G#              G                Fm
Mühürlü kaderim bir yol verir misin
                Cm               G#                 G
Gün olur bu rüyadan bende geçerim o gün sen de bitersin
Fm                 Cm              G#                G
Eyvallah der o iarabi bende içerim o gün sen de bitersin)x2

G#                G       G#           G
Olmuyor ne yapsam olmuyor çokmu gördün hevesleri
Fm                 Cm                G#             G
Hasret senden yana sevda senden yana deiiimedin kaderim
Fm                 Cm          G#                G
Hep mi hüsran bana hep mi veda yokmu sende hiç deva )x2

G#              G
Mühürlü kaderim ben gibi erir misin
G#              G                Fm
Mühürlü kaderim bir yol verir misin
                Cm               G#                 G
Gün olur bu rüyadan bende geçerim o gün sen de bitersin
Fm                 Cm              G#                G
Eyvallah der o iarabi bende içerim o gün sen de bitersin)x2

Söyleyen : Nev - Bu gitar akoru 4325 kez okundu

Nev şarkıları

+ -herieye Raimen-
+ Bazen
+ Benmiiim
+ Efkarliyim
+ Herieye Raimen
+ Küçük Kiz
+ Kör Kuyular
+ Mavi
+ Meier
+ Mühürlü Kaderim
+ Mühütlü Kaderim
+ Nereye
+ Sen Gibi
+ Susma
+ Sükut-u Hayal