Bazen - Nev - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Bazen - Nev

Am                    G
Hatirliyor musun kim olduiunu
Dm       F
Hala hissedebiliyor musun
  Am                        G
Ne zamandir farkinda misin yokluiunun
Dm                     F
Arasan bulur musun kaybolduiun yerleri heyyy

Am                  G
Gündüzün geçtiiini farketmedin bile
Dm                           F
Anilar sinemasinda bir bilet almiisin bu gece
Am                       G
Ömrün küsmek ve piimanlikla geçip gidiyor
Dm                       F
Bak hala ayni soruyu soruyorsun kendine

Am                        Dm                        G
Bazen kendi gölgene basar sendelersin issiz sokaklarda
                     C         E              Am
Bir karayel eser üiütür yalnizliiini yüzüne vurur
Am                    Dm              G
Çikar gelir piimanliklar en zayif aninda
                       E
Boiazinda yillanir bir düiüm
                                   Am
Umurunda mi zamanin senin küskünlüiün

Bazen

 Am                            G
için öyle sikilir kimse bilmez neyin var sen bile
Dm                F
Olup bitenleri seyredersin öylece
Am                              G
Yalnizsindir kalabaliklar içinde kim daha iyi bilir ki
Dm                            F
Bir ses vardir çözer herieyi yasaktir duyamazsin

Söyleyen : Nev - Bu gitar akoru 3502 kez okundu

Nev şarkıları

+ -herieye Raimen-
+ Bazen
+ Benmiiim
+ Efkarliyim
+ Herieye Raimen
+ Küçük Kiz
+ Kör Kuyular
+ Mavi
+ Meier
+ Mühürlü Kaderim
+ Mühütlü Kaderim
+ Nereye
+ Sen Gibi
+ Susma
+ Sükut-u Hayal