Hep Sorardin - Neslihan - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Hep Sorardin - Neslihan

E                        Am           E
Hep sorardin durup durup beni sever misin diye
Dm                      E
Kime sorsan o söylerdi ama senin gönlün olsun
E                         Am          E
Hep sorardin dalip dalip beni unutur musun diye
Dm                   E
Kime desen o gülerdi ama senin gönlün olsun
E                           Am           E
Dailara vur kendini yollara nasil dedim bunu diye
E                           Am           E
Dailara vur kendini yollara nasil yaptim bunu diye
Dm                   E
Kime desem o ailardi sana bu reva mi diye

Siir : E-am-dm-E-am-E-am-dm-E

Geçer bu günler de geçer
Gün gelir hepsini tek tek hatirlarsin
Güler geçersin diyemeyeceiim
Çünkü o gün gelince sen ailayacaksin
Geçecek bu günler de geçecek
Hepsini bir bir hatirlarsin
Güler geçersin diyemeyeceiim
Çünkü sen ailayacaksin
Sen ailayacaksin

E
Ama senin gönlün olsun
E                           Am           E
Dailara vur kendini yollara nasil yaptim bunu diye
E                           Am           E
Dailara vur kendini yollara nasil dedim bunu diye
Dm                   E
Kime desem o ailardi sana bu reva mi diye

Söyleyen : Neslihan - Bu gitar akoru 1719 kez okundu

Neslihan şarkıları

+ Adi Oldu Yalnizlik
+ Adi Oldu Yanlizlik
+ Arama Bulamazsin
+ Dostum
+ Gel Ne Olur
+ Hep Sorardin
+ Hiç Sevmedim
+ Sen
+ Vurgunum