Arama Bulamazsin - Neslihan - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Arama Bulamazsin - Neslihan

intro : Dm-am-E

Not : akor geçiilerinde tellere boi vurulacak

Dm         Am             E
Kaybolurum bu melodilerde arama bulamazsin
Dm              Am         E
Ne zaman vursam iu tellere bütün bedenim ayri yerde
Am                  E                  Am
Hadi vur hadi söyle ne kaldi bu kez elimizde
Am                     E                  Am
Hadi anlat durma anlat ne kaldi söyle gözümüzde
Am                     E                 Am
Hadi barii durma çaiir ne kaldi söyle dilimizde
Am                   E                  Am
Hadi git durma gelme ne kaldi söyle gidiiinde
Dm         Am             E
Kaybolurum bu melodilerde arama bulamazsin
Dm              Am         E
Ne zaman vursam iu tellere bütün bedenim ayri yerde
Am                  E                  Am
Hadi vur hadi söyle ne kaldi bu kez elimizde
Am                     E                  Am
Hadi anlat durma anlat ne kaldi söyle gözümüzde
Am                   E                  Am
Hadi git durma gelme ne kaldi söyle gidiiinde
Am                      E                  Am
Hadi söyle bu kez söyle ne kaldi söyle sözümüzde

Söyleyen : Neslihan - Bu gitar akoru 1957 kez okundu

Neslihan şarkıları

+ Adi Oldu Yalnizlik
+ Adi Oldu Yanlizlik
+ Arama Bulamazsin
+ Dostum
+ Gel Ne Olur
+ Hep Sorardin
+ Hiç Sevmedim
+ Sen
+ Vurgunum

+ Çareler Çaresiz ( 81684 )
+ Bu Kez Anladim ( 66531 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52456 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49366 )
+ Zor ( 47364 )
+ Damla Damla ( 46529 )
+ Söz Vermiitin ( 46064 )
+ Ankara ( 45801 )
+ Git ( 41679 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41005 )