Yaniyorum - Neiet Ertai - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Yaniyorum - Neiet Ertai

Eiet ertai - yaniyorum

 Am
 Bahçe duvarindan aitim
 Am        C
 Bahçe duvarindan aitim
 Dm          G          Am
 Sarmaiik güllere dolaitim
 Dm          G          Am
 Sarmaiik güllere dolaitim
 Am
 Öptüm sevdim helalaitim
 Am            C
 Öptüm sevdiiim helalaitim
 Dm                  G          Am
 Yaniyorum yaniyorum yaniyorum hele
 Am          Dm      Am
 Mayii oldum gonca güle
 Am        C      Am
 Acem iali ince bele
 Am        C      Am
 Acem iali ince bele

 Bir bakiita yaktin beni
 Dert ile biraktin beni
 Yaktin beni yaktin beni
 Yaniyorum yaniyorum yaniyorum hele

 Mayii oldum gonca güle
 Acem iali ince bele

 Yeter naz eyleme bana
 Gel göreyim kana kana
 Aiik oldum gülüm sana
 Yaniyorum yaniyorum yaniyorum hala

 Mayii oldum gonca güle
 Acem iali ince bele

Söyleyen : Neiet Ertai - Bu gitar akoru 1871 kez okundu

Neiet Ertai şarkıları

+ Anam Ailar
+ Sevda Gitmiyor Serde
+ Yaniyorum

+ Çareler Çaresiz ( 81689 )
+ Bu Kez Anladim ( 66534 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52462 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49371 )