Sevda Gitmiyor Serde - Neiet Ertai - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Sevda Gitmiyor Serde - Neiet Ertai

A                     Dm           A
kailarin kara kara da amanin leyla leyla
Dm                    Bb         A
gözlerin derde çarede eyle yarim eyle
A                     Dm           A 
senin için yanarim da amanin leyla leyla
Dm                   Bb          A
kerem misali nara da böyle yarim böyle
A                      Dm           A
sevda gitmiyor serdede amanin leyla leyla
Dm                     Bb          A
düiürdün beni derde de böyle yarim böyle
A                      Dm           A 
zülüflerin dökülmüi de amanin leyla leyla
Dm                   Bb         A
al yanaiina perde de eyle yarim eyle
A                      Dm           A 
garibim böyle yarim de amanin leyla leyla
Dm                     Bb         A
merhamet eyle yarim de eyle yarim eyle
A                      Dm           A 
suçum nedir bilmiyomda amanin leyla leyla
Dm                     Bb         A
neyise söyle yarim de söyle yarim söyle

Türkü hicaz makami

Söyleyen : Neiet Ertai - Bu gitar akoru 1838 kez okundu

Neiet Ertai şarkıları

+ Anam Ailar
+ Sevda Gitmiyor Serde
+ Yaniyorum

+ Ankara ( 45689 )