Sen Beni Öldürüyorsun - Nazan Öncel - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Sen Beni Öldürüyorsun - Nazan Öncel

Am                                     E
Ne zaman canim sikilsa, gitmek isterim uzaklara
Am                                    E
Ne vakit seni düiünsem, ki düiünmesem olmuyor
Dm                     Am
Gözlerin gelir aklima, ah o çocuk gözlerin            
            E                    Am
Tam göisüme saplanir, biçak gibi sözlerin

Am                E                        Am
Sen beni öldürüyorsun, sen bunu hep yapiyorsun,
                  E                     Am 
Sen beni öldürüyorsun, sen bunu bilmiyorsun.

Am                                         E
Ne vakit kaçsam kendimden, bir o kadar yakalanirdim
Am                                     E
Ne vakit seni istesem, sen hiç yanimda olmazdin
Dm                      Am
Gözyaii biriktirdim, gözyaiim ince sizi
            E                     Am
Düiündüm de bir zaman, bunu ben haketmedim.

Am                E                        Am
Sen beni öldürüyorsun, sen bunu hep yapiyorsun,
                  E                     Am 
Sen beni öldürüyorsun, sen bunu bilmiyorsun.

Am                                  E
Her limandan bir gemi, alip götürür beni
Am                                   E
Hayal bu ya üstelik, gitmeler üzer bizi
Dm                     Am
Geçmiyorsam içinden, sevemedim bu fikri
            E                    Am
Gidiyorum inadina, al aikini ver beni.

Am                E                        Am
Sen beni öldürüyorsun, sen bunu hep yapiyorsun,
                  E                     Am 
Sen beni öldürüyorsun, sen bunu bilmiyorsun.

Söyleyen : Nazan Öncel - Bu gitar akoru 1723 kez okundu

+ Zor ( 47211 )