Nereye Böyle - Nazan Öncel - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Nereye Böyle - Nazan Öncel

Em              Am B7          Em
Gözümden yai geldi içimden ailamak
Em                    Am B7                 Em
Yüzümden düien bin parça Konuimak lazim konuimak
Am                      Em
Gözlerim dolmui boialmii bir kere
B7                        Em
Sütten kesilmii bebek gibiyim

Am                    Em
Soruyor musun bakalim nasilsin diye
Am                  B7               Em
Ne biliyorsun belki iyi deiilim bu gece
Am        Em
Anlamadan dinlemeden
Am         Em
Son sözümü söylemeden 
B7        Em
Nereye böyle

Em                Am  B7                  Em
Belki ben yatak döiek Duygularim parça parça
Em                 Am B7                Em
Her günümü her gecemi Yaiiyorum iki kiiilik
Am                     Em
Halimi sordular söyledim birilerine
B7                  Em
Söylemese miydim acaba

Söyleyen : Nazan Öncel - Bu gitar akoru 3639 kez okundu

+ Caddelerde Rüzgar ( 49375 )
+ Ankara ( 45805 )