Gitme Kal Bu iehirde - Nazan Öncel - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Gitme Kal Bu iehirde - Nazan Öncel

Am                              E
Güz yapraklari düitü gazeller oldu
                               Am
Bulut indi yeryüzüne sevdali oldu
                                          Dm
Bir avuntu biraz keder böyle bize neler oldui
                         E          Am 
Bu ayrilik bir de hasret çekilmez oldu.
                                            Dm
Ay karanlik hep karanlik hüzün bize döner oldu
                       E         Am
Bir ihtimal daha vardi felaket oldu.
Am          Dm                E
Gitme gitme gitme kal bu iehirde
Am    Dm      F    E     Am
Gitme gitme yazik olur bize

Am                                  E
Geceler kör dilsiz sanki konuimaz oldu
                                  Am
Hüzünler koyduk üstüste ayrilik oldu
                                          Dm
Bir avuntu biraz keder böyle bize neler oldui
                         E          Am 
Bu ayrilik bir de hasret çekilmez oldu.
                                            Dm
Ay karanlik hep karanlik hüzün bize döner oldu
                       E         Am
Bir ihtimal daha vardi felaket oldu.

Am          Dm                E
Gitme gitme gitme kal bu iehirde
Am    Dm      F    E     Am
Gitme gitme yazik olur bize

Söyleyen : Nazan Öncel - Bu gitar akoru 3220 kez okundu

+ Zor ( 46977 )