Gidelim Buralardan - Nazan Öncel - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Gidelim Buralardan - Nazan Öncel

Em         C    B7              Em
Söyleyin yarime baharlari beklesin
Em        C     B7          Em 
Söiüdün dallari bügün eiilmesin
Am             Em              
Beni geçirmeye kardeiim gelmesin
B7                                   Em 
Annesinin bir tanesini kimseler üzmesin

Am              Em B7         Em        }
Gidelim buralardan dayanamiyorum        }
Am              Em B7         Em        }
Gidelim buralardan unutamiyorum         }  A
Am              Em B7         Em        }
Gidelim buralardan dayanamiyorum  ah    }
Am              Em B7         Em        }
Gidelim buralardan unutamiyorum         }

Em           C     B7             Em
Yükletin ne varsa gönlüme demlensin
Em          C    B7             Em
Ayriliiin üstüne hasretin eklesin 
Am             Em
Beni geçirmeye yalnizliiim gelsin
B7                                 Em
Ya dönülür ya dönülmez kimse üzülmesin  

Söyleyen : Nazan Öncel - Bu gitar akoru 2769 kez okundu