Geceler Karatren - Nazan Öncel - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Geceler Karatren - Nazan Öncel

Em         B                Em
Günlerdir kapimi kimseler çalmiyor
Em        B                 Em
Göisümden içeri yokluiun siziyor
Am          Em        B         Em
Bir demlik çayim var tütünümde geçiyor
Em        B                    Em
Duvarlara yazdiiim her cümle ailiyor
Em        B               Em
Evlerin iiiklari tek tek sönüyor
Am       Em        B         Em
Bu ev bu naimeler peiimi birakmiyor
Em
Geceler kara tren geceler yüklüyor bana seni geceler
Am        Em         B        Em
Bende bir resmin var yüzüme bakmiyor
Em            B                 Em
Kollarim seni ister geceler yine seni
Em         B                    Em
Ne baharin tadi var ne de yazin sevgili
Am         Em        B        Em
Bir demlik günüm var ömrümde geçiyor
Am             B                    Em
Hiç mi asli yok bunun  bu asilsiz yüzlerin
Em           B                Em
Dudaiindan geçtim gözlerin yakmiyor
Am         Em     B      Em
Vazgeçsen olmuyor ölsen olmuyor

Söyleyen : Nazan Öncel - Bu gitar akoru 2171 kez okundu