Dillere Düieceiiz - Nazan Öncel - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Dillere Düieceiiz - Nazan Öncel

Nazan öncel
Am             G
Dillere düieceiiz seninle
D               C
ille de biz düiecek
Am            G
Taze bahar dallari gibi
D        C
Çiçeklenecek
Am             G
Tadim tuzum olacaksin benim
D              C
Tadim tuzum olacak
Am              G
Yataiima gireceksin benim
D               C
ille de sen yatacak

  Am    C     G     D         )
Seni, seni, en çok seni       )
    C     Am    G      D      )
Bir tek seni severim hani     ) nakarat
D          C    D        C  ) )
Körolayim yar, sürünürüm yar )2)
Am       G   D     C        ) )
Her daim yar, billahi        ) )

Am              G
Bir gemi alacak bizi buralardan
D                C
Bir daha dönmeyecek
Am               G
Her yere gideceiiz seninle
D               C
illede biz gidecek
Am                G
Uzak yada yakin oluruz bazen
D             C
Ah ne farkedecek
Am              G
Tuz kadar severiz biz hani
D                C
Buna kim son verecek

Söyleyen : Nazan Öncel - Bu gitar akoru 1609 kez okundu