Birak Seveyim Rahat Edeyim - Nazan Öncel - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Birak Seveyim Rahat Edeyim - Nazan Öncel

 Am        Dm     Am            Dm      Am
Ben aksamlari sevmem aksamlar sorun yaratir
Am         Dm       Am                 Dm     Am
Ben konusmayi da sevmem gidislerim hep o gidistir
       Dm            Am   G     Em  Am
Senin gittigin yollardan yalnizlik cikar gelir
      Dm         Am  G      Em  Am
Ve boyle aksamlarda icim biraz daha erir

Am                                  Dm      Am
Ben bisey demedim ben bisey demedim cok sevdim
Dm       Am    Dm      Am
Birak seveyim rahat edeyim x2
F                                Dm       Am
Gitte gebereyim gitte gebereyim rahat edeyim

 Am          Dm      Am                Dm    Am
Ne sizlandim ne agladim sana yalan soylemisler
Am            Dm      Am               Dm    Am
Sen de mutlu sayilmazsin baska bir sebep goster
          Dm       Am    G     Em     Am
Sen beni yanlis anladin kimler gelir kimler gecer
        Dm            Am  G      Em   Am
Ben de bir melek degilim bugun canim sevismek ister

Am
Ben bisey demedim ben oyle demedim ben yalan soyledim
Dm
Cook sevdim
Dm     Am       Dm   Am
Birak seveyim rahat edeyim

Söyleyen : Nazan Öncel - Bu gitar akoru 2071 kez okundu