Lanet Olsun - Nalan - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Lanet Olsun - Nalan

Am                    
Akiam olur gizli gizli ailarim

Kaderin dilinden iyi anlarim
Am       Dm                  C 
Keder öiütmekle geçti yillarim
Bb      Gm        Bb          Am
Beni deiirmende taia döndürdün

Am          Dm            C     )
Lanet olsun sana ey zalim felek ) 
      Bb        Gm      Am      ) 2
Beni deiirmende taia döndürdün  )

Am       
Bir gün oradayim birgün burada

Ömrümü göçebe kuia döndürdün 
Am              Dm           C
Çok iükür gurbeti bitirdim derken
Bb       Gm      Bb        Am
Yolumu yeniden baia döndürdün
Tekrar nakarat 

Söyleyen : Nalan - Bu gitar akoru 2116 kez okundu

Nalan şarkıları

+ Acemi Balik
+ Adresi Biliyorsun
+ Affet
+ Farzet
+ Lanet Olsun
+ Yaralandim

+ Çareler Çaresiz ( 81535 )
+ Bu Kez Anladim ( 66444 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52375 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49260 )
+ Zor ( 47302 )
+ Damla Damla ( 46424 )
+ Söz Vermiitin ( 45982 )
+ Ankara ( 45691 )
+ Git ( 41596 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40889 )