Affet - Nalan - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Affet - Nalan

Am                       Em         Dm         Am
Benim derdim senle deiil kendimle, yüreiimle,yeminimle
                         Em         Dm          Am
Benim derdim senle deiil gecemele ah cehennem gecelerle

                G7       Am
Yillar yaksa da gördükçe resmini
                G7      Am
Yillar sussa da andikça ismini

Am    G                F              Em 
Affet yaniyorum affet, hatalari affet,isyanimi affet 
Am    G               F                 Em
Affet ailiyorum affet,bir günaha mahkum kaderimi affet

Am                    Em          Dm          Am
Yaiiyorum dargin bana yarinlar,küskün bana ah yarinlar
Am                    Em         Dm         Am
Biliyorum neden suçlu çizgiler,yüzümdeki yorgun izler

                G7       Am
Yillar yaksa da gördükçe resmini
                G7      Am
Yillar sussa da andikça ismini

Am    G                F              Em  
Affet yaniyorum affet, hatalari affet,isyanimi affet
Am    G               F                 Em
Affet ailiyorum affet,bir günaha mahkum kaderimi affet 

Söyleyen : Nalan, Tayfun - Bu gitar akoru 2627 kez okundu

Nalan şarkıları

+ Acemi Balik
+ Adresi Biliyorsun
+ Affet
+ Farzet
+ Lanet Olsun
+ Yaralandim

+ Damla Damla ( 46836 )