iki Tas Çorba - Mustafa Sandal - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

iki Tas Çorba - Mustafa Sandal

Kapo 4

Bm                 Am        C                   Bm
Gözlerini kapat ve sen düsün benim yerime o daglari
Bm                   Am            C                  Bm
Nasilsa yolu yoktu hayalimde bir nehir akar hiç durmazdi
Em           D         C           D
Bir küçük ev vardi tepesinde eteginde
Em             D          C           D
Tahta bir masa vardi bahçesinde üzerinde
Em            D        C            D
Iki tas çorba vardi sicak sicak içmesen de
Em          D            C            D
Kiz inan ki vallah ben yasardim hep seninle

Em       D        C                        Em       )
Ne bilen ne gören ne duyan duysa da fark etmez inan )
D         C                      D                  ) 2
Ha bir an ha ömür sürse de böyle                    )

Em       D        C                        Em       )
Ne bilen ne gören ne duyan duysa da fark etmez inan )
D         C                      D                  ) 2
Ha bir an ha ömür geçse de böyle                    )

Söyleyen : Mustafa Sandal - Bu gitar akoru 1518 kez okundu

Mustafa Sandal şarkıları

+ Aika Yürek Gerek
+ Araba
+ Beni Ailatma
+ Bir Anda
+ Bize Gidelim
+ Bizi Bozar
+ Bu Kiz Beni Görmeli
+ Çekilin
+ Denize Dogru
+ Detay
+ Geçmii Olsun
+ Gel Aikim
+ Gidenlerden
+ Gururumdan
+ Güncel Zalim
+ Gölgede Ayni
+ Gönlünü Gün Edeni
+ Hatirla Beni
+ Hava Atma
+ iki Tas Çorba
+ indir
+ isyankar
+ Jest Oldu
+ Karanliga Veda
+ Neredesin
+ Oyalama
+ Sana ihtiyacim Var
+ Sorma
+ Suç Bende
+ Yok Gerekçem

+ Caddelerde Rüzgar ( 48914 )