Hava Atma - Mustafa Sandal - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Hava Atma - Mustafa Sandal

Am             G
Seninle yollarimiz kesiiir mi
      Am
Belli olmaz
        G                    Am
Kader bizi buluiturup taniitirir mi
       G                   Am
Konuimadan kelimeler çok duyulmaz
       G 
iyi de sen hazir misin

        C
inadi birak
         G           Dm
Geç bunlari geç bunlari
          F  G  C
Artik geride kalsin

          C 
Gerçeii bilen
           G
Bir sen ve ben
        Dm            F  G  C      E
Yarim kalan her iey tamamlansin lütfen

       Am
Herkes seni taniyor diye
                G
Sakin bana hava atma
     Am                               G
Ayni mevzuyu dönüp dolaitirip da bana satma

Söyleyen : Mustafa Sandal - Bu gitar akoru 1589 kez okundu

Mustafa Sandal şarkıları

+ Aika Yürek Gerek
+ Araba
+ Beni Ailatma
+ Bir Anda
+ Bize Gidelim
+ Bizi Bozar
+ Bu Kiz Beni Görmeli
+ Çekilin
+ Denize Dogru
+ Detay
+ Geçmii Olsun
+ Gel Aikim
+ Gidenlerden
+ Gururumdan
+ Güncel Zalim
+ Gölgede Ayni
+ Gönlünü Gün Edeni
+ Hatirla Beni
+ Hava Atma
+ iki Tas Çorba
+ indir
+ isyankar
+ Jest Oldu
+ Karanliga Veda
+ Neredesin
+ Oyalama
+ Sana ihtiyacim Var
+ Sorma
+ Suç Bende
+ Yok Gerekçem

+ Ankara ( 45659 )