Çekilin - Mustafa Sandal - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Çekilin - Mustafa Sandal

Em
Yeniden doiarim inan 
D                 Am   Em
Yeniden doiarim günei açinca
Em  
iyi olmasini da bilirim
D                Am    Em
Bilirim her ieyi bir bakiita

G                   D
Bazen aikim gelir aklima
           Am
Sarilip o resmine 
       C        B7
Uyurum her gece ben
G                   D
Bazen aikim girer uykuma
          Am
Kapilip hayaline
        C       B7
Düierim yollara ben

Em
Çekilin iu dailardan 
  D
Aikim geçer ovalardan 
  C
Dokunmayin sevgime (kalbime)
  B         Em
Dokunmayin uzaklardan

Söyleyen : Mustafa Sandal - Bu gitar akoru 1919 kez okundu

Mustafa Sandal şarkıları

+ Aika Yürek Gerek
+ Araba
+ Beni Ailatma
+ Bir Anda
+ Bize Gidelim
+ Bizi Bozar
+ Bu Kiz Beni Görmeli
+ Çekilin
+ Denize Dogru
+ Detay
+ Geçmii Olsun
+ Gel Aikim
+ Gidenlerden
+ Gururumdan
+ Güncel Zalim
+ Gölgede Ayni
+ Gönlünü Gün Edeni
+ Hatirla Beni
+ Hava Atma
+ iki Tas Çorba
+ indir
+ isyankar
+ Jest Oldu
+ Karanliga Veda
+ Neredesin
+ Oyalama
+ Sana ihtiyacim Var
+ Sorma
+ Suç Bende
+ Yok Gerekçem

+ Çareler Çaresiz ( 81967 )
+ Bu Kez Anladim ( 66702 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52639 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49606 )
+ Zor ( 47607 )
+ Damla Damla ( 46846 )
+ Söz Vermiitin ( 46260 )