Araba - Mustafa Sandal - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Araba - Mustafa Sandal

Dm          Gm        C             Dm         
Gönül ister aradiiini hep mi bekler hep mi bulamaz
Dm          Gm         C             Dm
Gönül ister tanidiiini hiç mi bilmez hiç mi soramaz
Dm                      Gm                Am 
Beni alsa nafile nafile yerine biriey koyamaz
Dm                             Gm                Am 
Yalvarsam da kal diye kal diye o yerinde hiç duramaz
     Gm          Dm            
Onun arabasi var güzel mi güzel
Gm            Dm        
ioförü de var özel mi özel
Gm            Dm
Basti mi gaza gider mi gider
C             Dm            C            Dm
Maalesef ruhu yok onun için hiç mi iansi yok

Söyleyen : Mustafa Sandal - Bu gitar akoru 2700 kez okundu

Mustafa Sandal şarkıları

+ Aika Yürek Gerek
+ Araba
+ Beni Ailatma
+ Bir Anda
+ Bize Gidelim
+ Bizi Bozar
+ Bu Kiz Beni Görmeli
+ Çekilin
+ Denize Dogru
+ Detay
+ Geçmii Olsun
+ Gel Aikim
+ Gidenlerden
+ Gururumdan
+ Güncel Zalim
+ Gölgede Ayni
+ Gönlünü Gün Edeni
+ Hatirla Beni
+ Hava Atma
+ iki Tas Çorba
+ indir
+ isyankar
+ Jest Oldu
+ Karanliga Veda
+ Neredesin
+ Oyalama
+ Sana ihtiyacim Var
+ Sorma
+ Suç Bende
+ Yok Gerekçem