Yikilmayacaiim - Mustafa Cihat - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Yikilmayacaiim - Mustafa Cihat

Em             F          Em
Hani bir sabah demiitim sana
Am        G         F       Em
Gidiyorum ocaiindan elveda ana
Am
Bu yol zorlu çok çetindir
Tek nasibin kismetindir
                       Em
Dedin oilum sakin yikilma

Am         G
Yikilmayacaiim ana
           F
Yikilmayacaiim ana
           Em
Yikilmayacaiim ana
G           Em
Sözüm var sana

Am         G
Yikilmayacaiim ana
           F
Yikilmayacaiim ana
           Em
Yikilmayacaiim ana
F           Em
Sözüm var sana

Em             F          Em
Hani dert olur bu gidii bana
Am       G          F         Em
Dua olur her aniiim demiitin ana
Am
Hakk yolundan ayri olma
El sözünden darda kalma
                       Em
Düikün olup sakin yorulma

Am         G
Yorulmayacaiim ana
           F
Yorulmayacaiim ana
           Em
Yorulmayacaiim ana
G           Em
Sözüm var sana

Am         G
Yorulmayacaiim ana
           F
Yorulmayacaiim ana
           Em
Yorulmayacaiim ana
F           Em
Sözüm var sana

Söyleyen : Mustafa Cihat - Bu gitar akoru 1499 kez okundu

Mustafa Cihat şarkıları

+ Aldanirsin
+ Amenna
+ Dünya
+ Suskunluiun Bedeli
+ Yikilmayacaiim

+ Damla Damla ( 45984 )