Murdem Yai Lahoya - Murat Yilmazyildirim - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Murdem Yai Lahoya - Murat Yilmazyildirim

G        D      C    Bm
Ardindan baktim dünyaya
Am             G             Bm
Yeiil otlaiina günaydinlar kattim
G        D      C   Bm
Memenden düitüm avucuna
Am          G            Em
Kalbindeki topraklara yattim

C    Bm   C       Bm
Çaiirdim seni yanima
C    Bm    C      Bm
Hep ama hep çaiirdim
Bm Am C Bm 
Uykularima

Bm      Am     Em
Murdem yai lahoya lahoya
Bm      Am    Em
Murdem yai lahoya...

G       D      C     Bm
Ruhunda yaktim bedenimi
Am        G          Bm      
Tarihlere ufuklar açtim
G       D      C    Bm
Dalinda tuttum gözlerimi
Am         G            Em
Yapraiina ierbetler akittim

C    Bm   C       Bm
Çaiirdim seni yanima
C    Bm    C      Bm
Hep ama hep çaiirdim
Bm Am C Bm 
Uykularima

Bm     Am     Em
Murdem yai lahoya lahoya
Bm     Am    Em
Murdem yai lahoya...

C    Bm   C       Bm
Çaiirdim seni yanima
C    Bm    C      Bm
Hep ama hep çaiirdim
Bm Am C Bm 
Uykularima

Bm      Am   Em
Murdem yai lahoya lahoya
Bm      Am   Em
Murdem yai lahoya

Ardindan baktim dünyaya
Iiiklar evimi gelinliiinle kapattim

Söyleyen : Murat Yilmazyildirim - Bu gitar akoru 1870 kez okundu

Murat Yilmazyildirim şarkıları

+ Acilari Bana Birak
+ Adsiz Düi
+ Adsiz Gözyaii
+ Adsiz Hüzün
+ Adsiz Sevinç
+ Adsiz Özlem
+ Adsiz Özlem Orjinal
+ Aiaçlardaki Düi Sevdalarim
+ Al Götür Günahlarimi
+ Avare
+ Benden Uzakta
+ Çekilin Karanliklar
+ Gece ve Düiler
+ Gülen Bebek
+ Gözyailarim
+ Heriey Geçer Hayat Kalir
+ Hüzün Meleii
+ iarkilarda Hüzün Var
+ içimdeki Sevgiliye
+ Kaybolui
+ Kenderuntanbul
+ Kendimden Geçerim
+ Kendimdendir Olup Biten Heriey
+ Masallarim Biter
+ Muraika
+ Murdem Yai Lahoya
+ Sabaha Çok Var
+ Özlem

+ Çareler Çaresiz ( 81834 )
+ Bu Kez Anladim ( 66634 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52550 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49504 )
+ Zor ( 47503 )
+ Damla Damla ( 46701 )
+ Söz Vermiitin ( 46176 )
+ Ankara ( 45926 )
+ Git ( 41800 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41163 )