Gülen Bebek - Murat Yilmazyildirim - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Gülen Bebek - Murat Yilmazyildirim

Bm       F#         C 
ölümler sevgilerden geçer
Em       C        D
gecer de hep beni seçer
Bm       F#      C
kirildi gül hiç dönmedi
Em        C          D
acir içim hep yarini bekledi

Bm          F#     C
gülen bebek iimdi ailadi    )
Em         C       D        )
ailadikça gönlümü dailadi   )
Bm         F#      C        ) A
aiaçlardadir öten kuilar    )
Em         C      D         )
iarkilarda büyür aiklar     )

Bm       F#      C
biterdi yokluiunda yaiam
Em        C        D
yaiardi topraktaki duiam
Bm        F#        C
bedenler ruhlarda ölümsüzleiir
Em         C        D
tanri bilir cennet evimizdir

TEKRAR -A-

Söyleyen : Murat Yilmazyildirim - Bu gitar akoru 1697 kez okundu

Murat Yilmazyildirim şarkıları

+ Acilari Bana Birak
+ Adsiz Düi
+ Adsiz Gözyaii
+ Adsiz Hüzün
+ Adsiz Sevinç
+ Adsiz Özlem
+ Adsiz Özlem Orjinal
+ Aiaçlardaki Düi Sevdalarim
+ Al Götür Günahlarimi
+ Avare
+ Benden Uzakta
+ Çekilin Karanliklar
+ Gece ve Düiler
+ Gülen Bebek
+ Gözyailarim
+ Heriey Geçer Hayat Kalir
+ Hüzün Meleii
+ iarkilarda Hüzün Var
+ içimdeki Sevgiliye
+ Kaybolui
+ Kenderuntanbul
+ Kendimden Geçerim
+ Kendimdendir Olup Biten Heriey
+ Masallarim Biter
+ Muraika
+ Murdem Yai Lahoya
+ Sabaha Çok Var
+ Özlem