Gece ve Düiler - Murat Yilmazyildirim - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Gece ve Düiler - Murat Yilmazyildirim

Em
Bilmedim düilerin bu kadar korkak
Am                    Em 
Ellerimden uzak olduiunu
Em      
Göremedim uykularin bu kadar küçülmüi
Am                       Em
Düilerimden ayrik durduiunu

    Am               Em  
Yapamam,kendime kötü gözle bakamam
      Am                 Em 
Sevgiliyi yerinden oynatamam
   Am               Em
Ölemem uiruna içimde güller dikemem
      Am              Em
Sevgiliyi aikindan edemem

G          Bm        Em
Günei bile ailar halime      
      G    Am             Em 
Ne olacak diye sorar kendine 

Bilemedim düilerin bu kadar yorgun
Ellerine tuzak kurduiunu
Göremedim uykularin bu kadar ellenmii
Düilerime düiman olduiunu

Yapamam kendime kötü gözle bakamam 
Yelkenimi yerinden oynatamam
Ölemem,uiruna içimde güller dikemem 
Yelkenimi aikindan edemem

Günei bile ailar halime      
Ne olacak diye sorar kendine

Günei bile ailar halime
Kapatir kendini öldüren geceye
Am        Em
Güldüren düilere...

Söyleyen : Murat Yilmazyildirim - Bu gitar akoru 2063 kez okundu

Murat Yilmazyildirim şarkıları

+ Acilari Bana Birak
+ Adsiz Düi
+ Adsiz Gözyaii
+ Adsiz Hüzün
+ Adsiz Sevinç
+ Adsiz Özlem
+ Adsiz Özlem Orjinal
+ Aiaçlardaki Düi Sevdalarim
+ Al Götür Günahlarimi
+ Avare
+ Benden Uzakta
+ Çekilin Karanliklar
+ Gece ve Düiler
+ Gülen Bebek
+ Gözyailarim
+ Heriey Geçer Hayat Kalir
+ Hüzün Meleii
+ iarkilarda Hüzün Var
+ içimdeki Sevgiliye
+ Kaybolui
+ Kenderuntanbul
+ Kendimden Geçerim
+ Kendimdendir Olup Biten Heriey
+ Masallarim Biter
+ Muraika
+ Murdem Yai Lahoya
+ Sabaha Çok Var
+ Özlem

+ Çareler Çaresiz ( 81976 )