Adsiz Sevinç - Murat Yilmazyildirim - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Adsiz Sevinç - Murat Yilmazyildirim

Em
Kollarindadir yollarim; yürür durur baikalaiirim
Am                      Em
Seyrederim zülüflerini; kiyamet kopar sanirim
D             Bm                   Am
Gecenin görünmeyen yildizlari olup, dört bir yana
Daiilirim
Bm
Çekilirler beni çekemeyenler
Am                                     Em
Onlara zülüflerinden bir tutam koparip atarim

Am
Bana kalan aikin tadi, bütün tattiklarimdan farkli
Em
Kaiik kaiik daldiririm, örtüleri kaldiririm
Am
Bana kalan aikin tadi, bütün tattiklarimdan farkli
Em
Kaiik kaiik daldiririm, boncuklari saydiririm

Yollarimdadir kollarin; alev alev yanip baikalaiirim
Dokunurum zülüflerine, kiyamet kopar sanir ailarim
Gecenin görünmeyen yildizlari olup, dört bir yana
Daiilirim
Çekilirler beni çekemeyenler; onlara zülüflerinden bir
Tutam koparip atarim
Bana kalan aikin tadi, bütün tattiklarimdan farkli
Kaiik kaiik daldiririm, örtüleri kaldiririm

Bana kalan aikin tadi bütün tattiklarimdan farkli

Kaiik kaiik daldiririm, boncuklari saydiririm

Söyleyen : Murat Yilmazyildirim - Bu gitar akoru 2122 kez okundu

Murat Yilmazyildirim şarkıları

+ Acilari Bana Birak
+ Adsiz Düi
+ Adsiz Gözyaii
+ Adsiz Hüzün
+ Adsiz Sevinç
+ Adsiz Özlem
+ Adsiz Özlem Orjinal
+ Aiaçlardaki Düi Sevdalarim
+ Al Götür Günahlarimi
+ Avare
+ Benden Uzakta
+ Çekilin Karanliklar
+ Gece ve Düiler
+ Gülen Bebek
+ Gözyailarim
+ Heriey Geçer Hayat Kalir
+ Hüzün Meleii
+ iarkilarda Hüzün Var
+ içimdeki Sevgiliye
+ Kaybolui
+ Kenderuntanbul
+ Kendimden Geçerim
+ Kendimdendir Olup Biten Heriey
+ Masallarim Biter
+ Muraika
+ Murdem Yai Lahoya
+ Sabaha Çok Var
+ Özlem

+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52638 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49605 )
+ Zor ( 47607 )
+ Damla Damla ( 46846 )
+ Söz Vermiitin ( 46259 )
+ Ankara ( 46055 )
+ Git ( 41875 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41267 )