Adsiz Özlem - Murat Yilmazyildirim - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Adsiz Özlem - Murat Yilmazyildirim

Bm                             G
Gerçekler nerde, hüzünler çoialmii

Aik için kurduium düilerin yerini
A                    F#m
Kocaman yanilgilar almii

                A                       G
Geriye dönemem, ölümden beterdir yenilgiler
Em                                         Bm
Gözyailarim birer birer, uykularimda toplanmii

G
Gece oldu, sözüm bitti, uykum geldi
                            Bm
Yataiim boi, üiüyorum, nerdesin
G
Tükendim artik, sen yoktun, hiç olmadin
                              Bm
Ben ailadim, sen güldün, nerdeyim

Bm                             G
Sevgiler nerde, gerçekler yalanmii

Aik için kurduium düilerin yerini
A                    F#m
Kocaman yanilgilar almii

                   A                      G
Günleri geçiremem, kalbimden düier seviimeler
G                                    Bm
Gidiilerim birer birer, özleminde çoialir

G
Gece oldu, sözüm bitti, uykum geldi
                            Bm
Yataiim boi, üiüyorum, nerdesin
G
Tükendim artik, sen yoktun, hiç olmadin
                              Bm
Ben ailadim, sen güldün, nerdeyim

Söyleyen : Murat Yilmazyildirim - Bu gitar akoru 3131 kez okundu

Murat Yilmazyildirim şarkıları

+ Acilari Bana Birak
+ Adsiz Düi
+ Adsiz Gözyaii
+ Adsiz Hüzün
+ Adsiz Sevinç
+ Adsiz Özlem
+ Adsiz Özlem Orjinal
+ Aiaçlardaki Düi Sevdalarim
+ Al Götür Günahlarimi
+ Avare
+ Benden Uzakta
+ Çekilin Karanliklar
+ Gece ve Düiler
+ Gülen Bebek
+ Gözyailarim
+ Heriey Geçer Hayat Kalir
+ Hüzün Meleii
+ iarkilarda Hüzün Var
+ içimdeki Sevgiliye
+ Kaybolui
+ Kenderuntanbul
+ Kendimden Geçerim
+ Kendimdendir Olup Biten Heriey
+ Masallarim Biter
+ Muraika
+ Murdem Yai Lahoya
+ Sabaha Çok Var
+ Özlem

+ Çareler Çaresiz ( 81128 )
+ Bu Kez Anladim ( 66123 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52088 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 48919 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40511 )