Adsiz Özlem Orjinal - Murat Yilmazyildirim - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Adsiz Özlem Orjinal - Murat Yilmazyildirim

Cm                             Fm
Gerçekler nerde, hüzünler çoialmii

Aik için kurduium düilerin yerini
A#m                   Gm
Kocaman yanilgilar almii

Gm               A#m                       G#
Geriye dönemem, ölümden beterdir yenilgiler
Fm                                         Cm
Gözyailarim birer birer, uykularimda toplanmii

Fm
Gece oldu, sözüm bitti, uykum geldi
                            Cm
Yataiim boi, üiüyorum, nerdesin
Fm
Tükendim artik, sen yoktun, hiç olmadin
                              Cm
Ben ailadim, sen güldün, nerdeyim

Cm                             Fm
Sevgiler nerde, gerçekler yalanmii

Aik için kurduium düilerin yerini
A#m                    Gm
Kocaman yanilgilar almii

Gm                  A#m                      G#
Günleri geçiremem, kalbimden düier seviimeler
Fm                                    Cm
Gidiilerim birer birer, özleminde çoialir

Fm
Gece oldu, sözüm bitti, uykum geldi
                            Cm
Yataiim boi, üiüyorum, nerdesin
Fm
Tükendim artik, sen yoktun, hiç olmadin
                              Cm
Ben ailadim, sen güldün, nerdeyim

Söyleyen : Murat Yilmazyildirim - Bu gitar akoru 14793 kez okundu

Murat Yilmazyildirim şarkıları

+ Acilari Bana Birak
+ Adsiz Düi
+ Adsiz Gözyaii
+ Adsiz Hüzün
+ Adsiz Sevinç
+ Adsiz Özlem
+ Adsiz Özlem Orjinal
+ Aiaçlardaki Düi Sevdalarim
+ Al Götür Günahlarimi
+ Avare
+ Benden Uzakta
+ Çekilin Karanliklar
+ Gece ve Düiler
+ Gülen Bebek
+ Gözyailarim
+ Heriey Geçer Hayat Kalir
+ Hüzün Meleii
+ iarkilarda Hüzün Var
+ içimdeki Sevgiliye
+ Kaybolui
+ Kenderuntanbul
+ Kendimden Geçerim
+ Kendimdendir Olup Biten Heriey
+ Masallarim Biter
+ Muraika
+ Murdem Yai Lahoya
+ Sabaha Çok Var
+ Özlem

+ Caddelerde Rüzgar ( 48841 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40394 )