Adsiz Hüzün - Murat Yilmazyildirim - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Adsiz Hüzün - Murat Yilmazyildirim

Em
Yorgun gördüm seni
                        B
Gözlerin yaila dolmui, üzüldüm

Çünkü ben bir hüzündüm
Em
Saclarin epeyce daiilmii
                          B
Dudaklarin duvara carpmis çözüldüm

Çünkü ben senin sözündüm
C                             B
Aika secilmiiti tüm vakitler. secildin

Cünkü sen bir cicektin
C
Alip basimi gidiyorum
                           B
Yeiil baili kumsallara   güneitin

Çünkü bedenimdeki ateitin

Em            B
Yavaica birak kendini kollarima
Em            B
Korkma sakin incitmem seni
C                 B
Güzel ieyler var kalbimin konaiinda
C                    B
Ailamayalim artik iu fani dünyaya

 Halilerten23@hotmail.com

Söyleyen : Murat Yilmazyildirim - Bu gitar akoru 2159 kez okundu

Murat Yilmazyildirim şarkıları

+ Acilari Bana Birak
+ Adsiz Düi
+ Adsiz Gözyaii
+ Adsiz Hüzün
+ Adsiz Sevinç
+ Adsiz Özlem
+ Adsiz Özlem Orjinal
+ Aiaçlardaki Düi Sevdalarim
+ Al Götür Günahlarimi
+ Avare
+ Benden Uzakta
+ Çekilin Karanliklar
+ Gece ve Düiler
+ Gülen Bebek
+ Gözyailarim
+ Heriey Geçer Hayat Kalir
+ Hüzün Meleii
+ iarkilarda Hüzün Var
+ içimdeki Sevgiliye
+ Kaybolui
+ Kenderuntanbul
+ Kendimden Geçerim
+ Kendimdendir Olup Biten Heriey
+ Masallarim Biter
+ Muraika
+ Murdem Yai Lahoya
+ Sabaha Çok Var
+ Özlem

+ Çareler Çaresiz ( 81128 )
+ Bu Kez Anladim ( 66123 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52088 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 48919 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40511 )