Adsiz Gözyaii - Murat Yilmazyildirim - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Adsiz Gözyaii - Murat Yilmazyildirim

Bm          Em       Bm      Em
Hazan yapraklari birikir kalbimde
Bm           Em       Bm           Em
Söyleyemem hüznümü buruimui gölgelerine
C                Bm           Em
Tükenir ödünç aldiiim vakitler birer birer
C                  Bm          Em
Taiiyamam kalbimi artik kömür eden özleminde
Bm           Em     Bm    Em  Bm        Em     Bm       Em
Dokunuilarim hep yarim kaldi; gülemem artik bana uzaktan
Bakan yüzüne
C             Bm         Em           C           Bm    Em
Dayanir mi bu ömür acitan yalnizliia, bai edemem dünyayla
Sen gelmeyince

G       Bm          Em                 G           Bm   Em
Son bir haykiriitir boiluklarda uzayan; bilmem ki var
Midir çaresi yakariilarimin
G                   Bm   Em
Nede masum dururdu dünya sevdalim yanimda olunca
G                   Bm    A                 Em
Gönül aika batarmii meier hayat sessiz kalinca

Söyleyen : Murat Yilmazyildirim - Bu gitar akoru 2015 kez okundu

Murat Yilmazyildirim şarkıları

+ Acilari Bana Birak
+ Adsiz Düi
+ Adsiz Gözyaii
+ Adsiz Hüzün
+ Adsiz Sevinç
+ Adsiz Özlem
+ Adsiz Özlem Orjinal
+ Aiaçlardaki Düi Sevdalarim
+ Al Götür Günahlarimi
+ Avare
+ Benden Uzakta
+ Çekilin Karanliklar
+ Gece ve Düiler
+ Gülen Bebek
+ Gözyailarim
+ Heriey Geçer Hayat Kalir
+ Hüzün Meleii
+ iarkilarda Hüzün Var
+ içimdeki Sevgiliye
+ Kaybolui
+ Kenderuntanbul
+ Kendimden Geçerim
+ Kendimdendir Olup Biten Heriey
+ Masallarim Biter
+ Muraika
+ Murdem Yai Lahoya
+ Sabaha Çok Var
+ Özlem

+ Çareler Çaresiz ( 81128 )
+ Bu Kez Anladim ( 66123 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52088 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 48919 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40511 )