Acilari Bana Birak - Murat Yilmazyildirim - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Acilari Bana Birak - Murat Yilmazyildirim

Em         D          Am         Em
Açilir ellerim beni.. düiündüiün an
Em           D          Am        Em
Dokunur gözlerin bana.. ailadiiin an
Em         D           
Ateilere düier bedenim
Am         Em
Aiktir aldatan
Am           Em   D
Altatipta ayiran
Am               Em
Gökten yere vurduran

Bm         Em Bm       Em 
Birak acilari içime alayim            ) 
C            G      Bm                )
Saçlarinla okia ruhuna dolayim        )
Bm        Em  Bm           Em         ) A
Acilari birak sevdana adayayim        )
C         G          Bm               )
Ölümüne okia çiçeklerde kanayim ) x2  )

Em         D          Am        Em
Geceler bekler beni.. unuttuiun an
Em           D          Am       Em
Göçeder iarkilar bana.. güldüiün an
Em        D
Buzullar erir tenimde
Am         Em
Aiktir aldatan
Am           Em   D
Aldatipta ayiran
Am               Em
Gökten yere vurduran

Tekrar A

Söyleyen : Murat Yilmazyildirim - Bu gitar akoru 3371 kez okundu

Murat Yilmazyildirim şarkıları

+ Acilari Bana Birak
+ Adsiz Düi
+ Adsiz Gözyaii
+ Adsiz Hüzün
+ Adsiz Sevinç
+ Adsiz Özlem
+ Adsiz Özlem Orjinal
+ Aiaçlardaki Düi Sevdalarim
+ Al Götür Günahlarimi
+ Avare
+ Benden Uzakta
+ Çekilin Karanliklar
+ Gece ve Düiler
+ Gülen Bebek
+ Gözyailarim
+ Heriey Geçer Hayat Kalir
+ Hüzün Meleii
+ iarkilarda Hüzün Var
+ içimdeki Sevgiliye
+ Kaybolui
+ Kenderuntanbul
+ Kendimden Geçerim
+ Kendimdendir Olup Biten Heriey
+ Masallarim Biter
+ Muraika
+ Murdem Yai Lahoya
+ Sabaha Çok Var
+ Özlem