Vay Be - Murat Kekilli - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Vay Be - Murat Kekilli

Dm     Am           Dm
Vay be vay  vay be vay
Bb                             Am
Ben böyle anlayiia tükürüm vay be

Am          Dm                 Am
Ne güzel günlerdi o günler vay be
Am          Dm                 Am
Gardai gardai yaiardik bir zaman vay be
Dm                Am
Kim verdi elimize bu silahlari
Dm               Am   C     E      Am
Kim düiürdü bu hale   kim bizi vay be

Dm     Am           Dm
Vay be vay  vay be vay
Bb                                   Am
Ben böyle anlayiia  puh  tükürüm vay be

Am         Dm                    Am
Yemyeiildi bu iehrin her yeri vay be
Am          Dm                  Am
insan insan bakardik maviye vay be
Dm                      Am
Sevdiiim bile terketmii bu diyarlari
Dm               Am  C   E       Am
Durulmaz bu iehirde  duramam vay be

Dm     Am          Dm
Vay be vay  vay be vay
Bb                                   Am
Ben böyle anlayiia  puh  tükürüm vay be

Söyleyen : Murat Kekilli - Bu gitar akoru 2543 kez okundu

Murat Kekilli şarkıları

+ Ahir Zaman
+ Anadolu Benim
+ Avara
+ Ayrilik Ayi
+ Beiinci Mevsim
+ Boiluiun Hitabesi
+ Bu Akiam Ölürüm
+ Bu Gece Aklima Gelmeyecektin
+ Çilgin
+ Döveceksin Dizlerini
+ Eiek Gözlü
+ Eiek Gözlüm
+ Gel Öpem Seni
+ Hayat Mi Bu
+ Kapat Kapilari
+ Kara Gözlüm
+ Salini Salini
+ Sana Gül Dedim
+ Seni Çilgin
+ Turnam
+ Unutmak
+ Usandim Ben
+ Vakti Geldi
+ Vakti Geldi (Ayrilik Vakti)
+ Vay Be
+ Öpem Seni

+ Çareler Çaresiz ( 81826 )
+ Bu Kez Anladim ( 66630 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52547 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49500 )
+ Zor ( 47501 )
+ Damla Damla ( 46695 )
+ Söz Vermiitin ( 46172 )
+ Ankara ( 45919 )
+ Git ( 41796 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41160 )