Usandim Ben - Murat Kekilli - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Usandim Ben - Murat Kekilli

Em         Am
iu ömrümün dik yolunda
Em         Am
Geze geze usandim ben
Dm                Am
Düitügüm bu aik gölünde
C         Dm     Em
Yüze yüze usandim ben

Am                 Em
Dünyada yok bir tahtim       }
Am                   Em      }
Dailar yikar benim ahtim     }
Em           Am              } A 2kere
Kader bailar hergün bahtim   }
C         Dm     Em          }
Çöze çöze usandim ben        }
F                  Em
Çöze çöze usandim ben

Em          Am
Yikip saray yurtlarimi
Em          Am
ipler kesti sirtlarimi
Dm               Am
Derya gibi dertlerimi
C          Dm     Em
Yaza yaza usandim ben

Tekrar A

Em          Am
Dertli derki nazarimi
Em           Am
Sel götürmüi hizarimi
Dm               Am
Kendim kendi mezarimi
C         Dm        Em
Kaza kaza usandim ben

Tekrar A

Söyleyen : Murat Kekilli - Bu gitar akoru 1799 kez okundu

Murat Kekilli şarkıları

+ Ahir Zaman
+ Anadolu Benim
+ Avara
+ Ayrilik Ayi
+ Beiinci Mevsim
+ Boiluiun Hitabesi
+ Bu Akiam Ölürüm
+ Bu Gece Aklima Gelmeyecektin
+ Çilgin
+ Döveceksin Dizlerini
+ Eiek Gözlü
+ Eiek Gözlüm
+ Gel Öpem Seni
+ Hayat Mi Bu
+ Kapat Kapilari
+ Kara Gözlüm
+ Salini Salini
+ Sana Gül Dedim
+ Seni Çilgin
+ Turnam
+ Unutmak
+ Usandim Ben
+ Vakti Geldi
+ Vakti Geldi (Ayrilik Vakti)
+ Vay Be
+ Öpem Seni