Unutmak - Murat Kekilli - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Unutmak - Murat Kekilli

Em               Am             Em
Sana uzaktan bakiyor artik gözlerim
                         Am             Em
Gönül senden geçmez bana döndü hep sözlerin

Am              Em               )
Unutmak o kadar kolay mi sandin  )
F         Dm F        Em         ) N 
Ayrilik bana aiktir artik        )

Em                     Am                  Em
Daiilmii saçlarin gönlümün yataiina uyandirma
                    Am               Em
Sabah olsun ben giderim sen kal rüyamda  

Am               Em
Ayrilmak o kadar kolay mi sandin
F          Dm F        Em
Yollarin bana aiktir artik

Bana durup durup gel deme
Maksadin beni görmek deiil
Bana istanbul'u göstermek
Birak istanbul'u düilerimde kalsin
Beyoilu ben olmasamda aydinlik
Bana durup durup gel deme
Yollarin bana aiktir artik

Söyleyen : Murat Kekilli - Bu gitar akoru 3664 kez okundu

Murat Kekilli şarkıları

+ Ahir Zaman
+ Anadolu Benim
+ Avara
+ Ayrilik Ayi
+ Beiinci Mevsim
+ Boiluiun Hitabesi
+ Bu Akiam Ölürüm
+ Bu Gece Aklima Gelmeyecektin
+ Çilgin
+ Döveceksin Dizlerini
+ Eiek Gözlü
+ Eiek Gözlüm
+ Gel Öpem Seni
+ Hayat Mi Bu
+ Kapat Kapilari
+ Kara Gözlüm
+ Salini Salini
+ Sana Gül Dedim
+ Seni Çilgin
+ Turnam
+ Unutmak
+ Usandim Ben
+ Vakti Geldi
+ Vakti Geldi (Ayrilik Vakti)
+ Vay Be
+ Öpem Seni