Döveceksin Dizlerini - Murat Kekilli - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Döveceksin Dizlerini - Murat Kekilli

Em            Am       Em         Am
Yarim benden uzaklarda zannetmeki güleceksin
Em          Am         F            G  F   Em
Bir zalimin kollarinda piimanliktan öleceksin

Am          Em      Am
Yai tutacak gözlerini
Am         Em      Am
Döveceksin dizlerini
Am           F        Em     Am    F       Em
Bu  sevdanin izlerini bilmem nasil sileceksin

Am          Em      Am
Vazonda güller solacak
Am         Em      Am
Günün kahirla dolacak
Am           F      Em
Hasretin hançer olacak
Em       F       Em
Yüreiini dileceksin

Söyleyen : Murat Kekilli - Bu gitar akoru 1929 kez okundu

Murat Kekilli şarkıları

+ Ahir Zaman
+ Anadolu Benim
+ Avara
+ Ayrilik Ayi
+ Beiinci Mevsim
+ Boiluiun Hitabesi
+ Bu Akiam Ölürüm
+ Bu Gece Aklima Gelmeyecektin
+ Çilgin
+ Döveceksin Dizlerini
+ Eiek Gözlü
+ Eiek Gözlüm
+ Gel Öpem Seni
+ Hayat Mi Bu
+ Kapat Kapilari
+ Kara Gözlüm
+ Salini Salini
+ Sana Gül Dedim
+ Seni Çilgin
+ Turnam
+ Unutmak
+ Usandim Ben
+ Vakti Geldi
+ Vakti Geldi (Ayrilik Vakti)
+ Vay Be
+ Öpem Seni

+ Çareler Çaresiz ( 81976 )