Bu Gece Aklima Gelmeyecektin - Murat Kekilli - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Bu Gece Aklima Gelmeyecektin - Murat Kekilli

    ( Em                            Am                Em
    ( Tüm iiiklari bir bir saklasan bulurum seni bu gece
  A (                         Am                  Em
    ( Cadde cadde sokak sokak bu kenti yakarim bu gece

    ( C                   D          
    ( Ölümümsün sen benim ölüm gibi ömrümdesin
  B ( F                       E
    ( Elindeyse al kendini benden

    ( Am                           G
    ( Bu gece aklima gelmeyecektin bu gece
  C ( F                           E
    ( Bu gece düilerime girmeyecektin...

    ( Em                     Am                Em 
    ( Terkedilmii yaiantimin bir durak ötesindesin
  D ( Em                     Am               Em
    ( Kopartip al al kendini küflenmii yüreiimden

Çalinii sirasi A2,C,D2,C

Söyleyen : Murat Kekilli - Bu gitar akoru 3085 kez okundu

Murat Kekilli şarkıları

+ Ahir Zaman
+ Anadolu Benim
+ Avara
+ Ayrilik Ayi
+ Beiinci Mevsim
+ Boiluiun Hitabesi
+ Bu Akiam Ölürüm
+ Bu Gece Aklima Gelmeyecektin
+ Çilgin
+ Döveceksin Dizlerini
+ Eiek Gözlü
+ Eiek Gözlüm
+ Gel Öpem Seni
+ Hayat Mi Bu
+ Kapat Kapilari
+ Kara Gözlüm
+ Salini Salini
+ Sana Gül Dedim
+ Seni Çilgin
+ Turnam
+ Unutmak
+ Usandim Ben
+ Vakti Geldi
+ Vakti Geldi (Ayrilik Vakti)
+ Vay Be
+ Öpem Seni

+ Çareler Çaresiz ( 81754 )
+ Bu Kez Anladim ( 66572 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52501 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49425 )
+ Zor ( 47431 )
+ Damla Damla ( 46608 )
+ Söz Vermiitin ( 46108 )
+ Ankara ( 45851 )
+ Git ( 41733 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41074 )