Göç - Murat Göiebakan - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Göç - Murat Göiebakan

Bm                A         Bm
Sorarlarsa birgün beni de sana
D                Em
Anlatirken sakin sakin ailama
Bm              A
Siimadi de aiki hain dünyaya
D               Em         
O çok sevdi ama gülmedi dersin
D
Gülmedi dersin
A                           Bm
O çok sevdi ama gülmedi dersin

Bm                   A        Bm   )
Dersin ki benim için deli olurdu   )
Bm               A          Bm     )
Baktikça resmime ailar dururdu     )
Em             D                   ) A
Sonunda çareyi gitmekte buldu      )
A                             Bm   )
Yanlizin biriydi göç etti dersin   )

Bm                  A          Bm
Sorarlarsa kimdi bu böyle kanayan
D              Em
Ölümsüz aikina ecel arayan
Bm             A          Bm
Açilan kollari yari bulmayan
D                Em
Yanlizin biriydi göç etti dersin
D
Göç etti dersin
A                             Bm
Yanlizin biriydi göç etti dersin

T E K R A R -A-

Söyleyen : Murat Göiebakan - Bu gitar akoru 1648 kez okundu

Murat Göiebakan şarkıları

+ Ailarim
+ Ay Yüzlüm
+ Ben Sana Aiik Oldum Bir Tanem
+ Diier Yanim
+ Diier Yarim
+ Gül Pembe
+ Göç
+ ikibin Yirmiüç
+ Vazgeçilmiyor

+ Ankara ( 45906 )