Ben Sana Aiik Oldum Bir Tanem - Murat Göiebakan - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Ben Sana Aiik Oldum Bir Tanem - Murat Göiebakan

Am                       Dm
Ggönlümde bir kara sevda yine
Dm                          Am
Ömrümde ilk defa sonuncu deiil
F                       E
Ben seni böyle sevip ararken
E
Ömründen ömrüne
E                 Am
Bir sitemmi var yoksa bilmediiim 

bir ieymii

Am                      Dm
ben sana aiik oldum birtanem
Dm                       Am
ben seni böyle sevdim gültanem
  F                             E
hadi dön tut ellerimi birakma beni böyle
E                 Am
sen bir ömür boyunca

Söyleyen : Murat Göiebakan - Bu gitar akoru 2164 kez okundu

Murat Göiebakan şarkıları

+ Ailarim
+ Ay Yüzlüm
+ Ben Sana Aiik Oldum Bir Tanem
+ Diier Yanim
+ Diier Yarim
+ Gül Pembe
+ Göç
+ ikibin Yirmiüç
+ Vazgeçilmiyor

+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52340 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49218 )
+ Zor ( 47262 )
+ Damla Damla ( 46362 )
+ Söz Vermiitin ( 45942 )
+ Ankara ( 45655 )
+ Git ( 41560 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40834 )