iehit - Murat Evgin - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

iehit - Murat Evgin

Bm            A          Bm
Kader yazildi kinam yakildi
Bm             A          Bm
Canlar verildi bu vatan borcu
Em          G            A         Em      Bm
Sana elveda diyemedim ki sadece bu yakar içimi

Bm          Em
Her iehitin ardindan
Bm              G
Bir türkü söylenirmii anne
A           Bm       A               Bm
Sende benim ardimdan bir türkü söyle ailama anne
G          Bm
Gidiyoeum ben

Bm            A          Bm
Kader yazildi kinam yakildi
Bm             A          Bm
Canlar verildi bu vatan borcu
Em          G            A         Em      Bm
Sana elveda diyemedim ki sadece bu yakar içimi

Bm          Em
Her iehitin ardindan
Bm              G
Bir türkü söylenirmii anne
A           Bm       A               Bm
Sende benim ardimdan bir türkü söyle ailama anne
G          Bm
Gidiyoeum ben

Söyleyen : Murat Evgin - Bu gitar akoru 1795 kez okundu

Murat Evgin şarkıları

+ Beni Ellere Verdin
+ Halim Duman
+ iehit
+ ilk Ve Son Kez