Halim Duman - Murat Evgin - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Halim Duman - Murat Evgin

Bb                                   Eb
Sevdim seni delice    artik beni zorlama
F                  Cm             Cm7
Düimüiüm aiina     dardayim anla 
Bb                                   Eb
Sevdim seni delice    artik beni zorlama
F                  C               C7
Düimüiüm aiina     dardayim anla , anla
Gm           Eb
Halim duman   gönlüm yaman
Gm             Eb
Hiç vazgeçemem ben bu aiktan  
Bb                Eb
Ooo! na na na na naaa!..               //  /   /  /
Bb                        Eb       C  Bb  F  Gm  (2)
Na  na  naaaa  na  na  na  na naaaa !
Gm F Bb                                    Eb
     Sevdim seni delice    artik beni zorlama
F                  Cm       Cm7
Düimüiüm aiina     dardayim anla 
Bb                                   Eb
Sevdim seni delice    artik beni zorlama
F                  C               C7
Düimüiüm aiina     dardayim anla , anla
Gm             Eb
*Halim duman   gönlüm yaman
Gm             Eb
Hiç vazgeçemem ben bu aiktan  
Bb               Eb
Ooo! na na na na naaa!..                 // /   /   /
Bb                              Eb       C  Bb  F  Gm  *
Na  na  naaaa  na  na  na  na naaaa !

Söyleyen : Murat Evgin - Bu gitar akoru 1755 kez okundu

Murat Evgin şarkıları

+ Beni Ellere Verdin
+ Halim Duman
+ iehit
+ ilk Ve Son Kez

+ Zor ( 47424 )
+ Damla Damla ( 46601 )
+ Söz Vermiitin ( 46105 )
+ Ankara ( 45845 )
+ Git ( 41730 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41071 )